MVO
Direct contact of meer informatie?

Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Bel: 0487 - 52 12 65
--- of mail ons ---

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Bij Gasterij [De Arend] Catering zijn we ons bewust van de rol die ons bedrijf speelt in de regio en wij noemen het dan ook liever Maatschappelijk Bewust of Betrokken Ondernemen. Wat kunnen we voor de regio betekenen: economisch, maatschappelijk of toekomstgericht. 

Graag praten of denken we mee over de ontwikkeling en profilering van Maas & Waal, kijken we naar en gebruiken we waar mogelijk de producten die in de regio worden gemaakt. Zo schenken wij sinds najaar 2016 afhankelijk van de oogst, biologische appelsap uit de Dorpsboomgaard tegenover onze Gasterij


Bij ons staat de M echter ook voor Menselijk. Wij geloven in de interactie tussen mensen en dat daaruit iets moois kan ontstaan. Mensen zijn tot veel in staat en gelukkig meestal heel veel mooie dingen. Daarom werken wij met of steunen wij mensen of hun organisatie, welke een positieve bijdrage leveren aan welzijn en welbevinden.

Het is mede daarom dat wij medewerking en of steun verlenen middels benefietdiners en of gala's voor goede doelen als Energy4All, voor kinderen met een stofwisselingsziekte, Duchenne Heroes, voor mensen met spierdystrofie en het Alzheimerfonds 

Daarnaast zijn we als werkgever ook bewust van het feit dat wij ook een maatschappelijke betrokkenheid hebben voor mensen met een beperking.
Wij zijn erg blij met Maarten die sinds 2010 vanuit Breed ons team versterkt! Zowel Maarten als wij zijn ons bewust van de unieke samenwerking en match en hopen nog veel plezier in onze samenwerking te beleven.

"Ik krijg waardering en heb het gevoel er echt bij te horen"
Hubert en Maarten
Waarom Gasterij De Arend?
  • Persoonlijke benadering
  • 120 jaar ervaring in gastvrijheid
  • Hoge kwaliteit, ook bij u thuis
  • Organiseren zit ons in het bloed
  • Gastvrij maatwerk
  • Professionele invulling
  • Centrale ligging