Bloei
Direct contact of meer informatie?

Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Bel: 0487 - 52 12 65
--- of mail ons ---

Bloei festival

Bloei is het kleinste en gezelligste festival van Winssen (én omstreken), wat ieder jaar op Moederdag plaatsvindt in dorpsboomgaard 't Groene Hart. 

Het initiatief is gekomen vauit Gasterij de Arend, welke voorheen altijd hun jaarlijkse Proeverij organiseerde. Omdat de boomgaard door een actieve en betrokken groep vrijwilligers vanaf medio 2016 flink is aangepakt en opgeknapt, is het idee geboren om een echt Winssens festivalletje op te tuigen. 
Bloei staat al sinds de eerste editie in 2017 vol van creativiteit, smaken, muziek en dat allemaal in een unieke, relaxte en landelijke sfeer. Vooral op z'n 'durps' zoals wij dat hier zeggen. Ieder jaar proberen we weer leuke samenwerkingen te zoeken met zowel lokale, regionale als landelijke muzikanten en entertainment. Dit resulteert in een programmering die je eigenlijk alleen op Bloei tegen zult komen en niet snel ergens anders in het land. 
Op het gebied van smaak is Gasterij de Arend de aanjager, zij proberen ieder jaar ook op het gebied van food weer leuke menu's samen te stellen. Zo werken we al met een picknickparty, waarbij je voorafgaand je eigen picknickmand kunt bestellen... en is er altijd een 'braoerij' waarbij de barbecue en smoker de hele dag lekker staan te branden.

Kortom, bij Bloei is er altijd wat unieks te beleven.. ieder jaar weer. We hopen je ook dit jaar weer te mogen begroeten bij Bloei, het programma zit weer boordevol muziek, eten, drinken en entertainment. Zo is er live muziek van Banda Exota, Blind Lemon, ZoMar en Radio Nostalgia. Naast speciaalbieren, wijnen, sappen, smoothies en BBQ- en grillgerechten is er natuurlijk ook weer de picknickparty. Daarvoor kun je je picknickmand bestellen via deze link.

Waarom Gasterij De Arend?
  • Persoonlijke benadering
  • 120 jaar ervaring in gastvrijheid
  • Hoge kwaliteit, ook bij u thuis
  • Organiseren zit ons in het bloed
  • Gastvrij maatwerk
  • Professionele invulling
  • Centrale ligging